پتروگ ، طراحی و اجرای کابینت و کمد دیواری

سبک‌های دکوراسیون داخلی | معرفی 23 سبک پرطرفدار

لطفا امتیاز دهید
کاناپه مدرن رنگ دکوراتیو دکوراسیون داخلی پتروگ

شماره تماستو بفرست تا مشاوره رایگان دریافت کنی :)

    اولین و مهم‌ترین قدم برای طراحی داخلی آشنایی با انواع مختلف سبک‌های دکوراسیون داخلی است. امروزه با توجه به وجود کشورهای بی‌شمار و متعدد در جهان با فرهنگ‌ها و آداب و رسوم متنوع و مختلفی روبه‌رو هستیم. از آنجایی که این فرهنگ‌ها بر پایه یک یا چند تمدن کهن استوار است، نوع سبک دکوراسیون داخلی و نمای ساختمان، بیانگر هنرنمایی طراحان داخلی آن کشور به شمار می‌رود. همچنین با گسترش روابط میان کشورها و شعار معروف “هنر مرز ندارد” باعث شده است که بسیاری از سبک‌های دکوراسیون کشورهای آسیایی و اروپایی وارد هنر ایران شده و سبک دکوراسیون داخلی ایرانی در کشورهای اروپایی محبوبیت خاصی پیدا کند. بنابراین، اولین قدم برای انتخاب طراحی مناسب برای محیط خانه و کار، آشنایی با سبک های طراحی داخلی متناسب با خلقیات، روحیات و علایق شماست. چیزی که در این زمینه می‌تواند به شما کمک کند، خواندن مطلب پیش رو است. ما در این مقاله به معرفی سبک های مهم دکوراسیون داخلی به همراه عکس‌های مربوط به هر سبک می‌پردازیم. با ما همراه باشید.

    1. سبک دکوراسیون مدرن

    سبک مدرن پس از جنگ جهانی اول در کشور آمریکا در میانه قرن بیستم از اواسط دهه 1940 میلادی تا سال 1970 رواج پیدا کرد. سبک مدرن به معنای ترکیبی از آسایش و شیک بودن و پویایی فضا همراه با خلق یک دکوراسیون داخلی آرام بخش است. دکوراسیون مدرن به دنبال ایجاد حس سادگی در تمام المان‌های فضای داخلی از جمله مبلمان است. وجود خطوط صاف و منظم، استفاده از استیل و شیشه، پالت‌های رنگی ساده در این سبک به چشم می‌خورد

    سبک های دکوراسیون داخلی- سبک دکوراسیون مدرن
    سبک های دکوراسیون داخلی- سبک دکوراسیون مدرن

    2. سبک دکوراسیون مینیمال

    یکی از سبک‌های پرطرفدار در جامعه امروزه، سبک مینیمال است. پیشگامان این سبک با رویکرد” کمترین، بیشترین است” به دنبال طراحی فضای داخلی با حداقل‌ها هستند. طرفداران این سبک از شلوغی و استفاده از وسایل اضافی در نحوه چیدمان سبک طراحی داخلی دوری میکنند. به همین دلیل، مینیمالیست‌ها به ساده گرایی و ساده بودن شهرت دارند. سبک مینیمال به دنبال ساده کردن محیط و فضا و استفاده حداقلی از وسایل بدون زرق و برق است.

    سبک های دکوراسیون داخلی- سبک دکوراسیون مینیمال
    سبک های دکوراسیون داخلی- سبک دکوراسیون مینیمال

    3. سبک دکوراسیون امروزی

    سبک دکوراسیون امروزی و یا معاصر به سبکی گفته می‌شود که در مقایسه با سبک‌های طراحی داخلی دیگر، انعطاف پذیری بالایی داشته و پایبندی چندانی به سبک خاصی ندارد. در طراحی به سبک امروزی، راحت و خودمانی بودن فضا در نظر بیننده جلوه بیشتری دارد و احساس صمیمیت بیشتری را به او منتقل می‌کند. به طور کلی ما در هر دوره‌ای از تاریخ که باشیم، سلیقه جمعی مردمان آن دوره، سبک معاصر و یا امروزی همان دوره را تعریف می‌کنند.

    سبک های دکوراسیون داخلی- سبک دکوراسیون معاصر یا امروزی
    سبک های دکوراسیون داخلی- سبک دکوراسیون معاصر یا امروزی

    4. سبک دکوراسیون اسکاندیناوی

    همیشه برخی از سبک‌های دکوراسیون داخلی هستند که مورد توجه خاص و ویژه در طور زمان قرار می‌گیرند. یکی از این سبک‌ها که استفاده از آن رشد روز افزونی داشته است، سبک اسکاندیناوی است. علت شهرت و محبوبیت این سبک، به کارگیری سادگی و کاربردی بودن آن است. در سبک اسکاندیناوی استفاده از پالت تمام رنگی سفید، ترکیب عناصری مثل چوب، کف پوش‌های قطعه‌ای، نورپردازی طبیعی و پلاستیک‌های روشن و استیل به چشم می‌خورد. سبک اسکاندیناوی بسیار نزدیک به سبک مینیمال است به طوری که می‌توان گفت سبک مینیمال بسیاری از ویژگی‌های خود را از سبک اسکاندیناوی گرفته است.

    سبک های دکوراسیون داخلی- سبک دکوراسیون اسکاندیناوی
    سبک های دکوراسیون داخلی- سبک دکوراسیون اسکاندیناوی

    5. سبک دکوراسیون صنعتی

    سبک دکوراسیون صنعتی همانطور که از نامش مشخص است به دوره انقلاب صنعتی اروپا و خانه‌های شهری قرن 17 و 18 میلادی مربوط می‌شود. در طراحی سبک دکوراسیون صنعتی از عناصری استفاده می‌کنیم که حس ناتمام بودن به ما القا می‌کند. به طور مثال استفاده از آجر و چوب در این سبک رایج است. معمولا مبلمان‌های چرمی در آن دوره از تاریخ میان اشراف و ثروتمندان طرفداران زیادی داشته است به همین دلیل عضو جدایی ناپذیر از سبک صنعتی به شمار می‌رود.

    سبک های دکوراسیون داخلی- دکوراسیون داخلی صنعتی
    سبک های دکوراسیون داخلی- دکوراسیون داخلی صنعتی

    6. سبک دکوراسیون سنتی خاورمیانه

    یکی از منحصر به فردترین و زیباترین سبک دکوراسیون داخلی در خاورمیانه، استفاده از سبک دکوراسیون ایرانی است که فرش و گلیم ایرانی در آن حرف اول را می‌زند. وجود پالت‌های رنگی گرم، نقش‌های سنتی و اسلامی، ایوان‌های رفیع، ستون‌های بلند و برخی تزیینات خاص مانند تابلو فرش، پشتی و تخت با طرح های سنتی، سبک دکوراسیون منزل ایرانی را از سایر سبک‌های دیگر جدا کرده است.

    سبک های دکوراسیون داخلی- دکوراسیون ایرانی
    سبک های دکوراسیون داخلی- دکوراسیون ایرانی

    7. سبک دکوراسیون سنتی غربی

    سبک سنتی غربی ریشه در حساسیت‌های مردم اروپا دارد. در این سبک از المان‌های کلاسیک به همراه وسایل تزئینی مجلل به همراه مبلمان استفاده می‌شود. در خانه‌های سنتی غربی معمولا از پالت‌های رنگی تیره و پر رنگ، بافت‌ها و خطوط منحنی، مبلمان‌هایی با جزئیات زیاد و پارچه‌هایی تزیین شده از مخمل، ابریشم و گلدوزی مورد استفاده قرار می‌گیرد. از عناصر مهم این طرح می‌توان به وسایل عتیقه، منسوجات گران قیمت مانند ابریشم، الگوهای پیچیده برای کاشی و چوب، سازه‌های چوبی و ست کردن مبلمان با لوازم جانبی اشاره کرد.

    سبک های دکوراسیون داخلی- دکوراسیون به سبک سنتی غربی
    سبک های دکوراسیون داخلی- دکوراسیون به سبک سنتی غربی

    8. سبک دکوراسیون سنتی شرق دور

    سبک سنتی شرق دور نمایانگر یک زندگی فروتنانه و به دور از تجملات مردم کهن چین و ژاپن است. در این سبک مبل و صندلی‌هایی با ارتفاع کم، استفاده از تشک به جای تخت، درب و پنجره‌هایی کشویی و وجود نقوش مینیاتوری ژاپنی به چشم می‌خورد. در واقع از همه ویژگی‌های این سبک نوعی احساس نوستالژیک فیلم‌های شرقی برای ما تداعی می‌شود.

    سبک های دکوراسیون داخلی- سبک سنتی شرق
    سبک های دکوراسیون داخلی- سبک سنتی شرق

    9. سبک دکوراسیون فرانسوی

    یکی دیگر از سبک دکوراسیون داخلی، طراحی داخلی خانه به سبک دکوراسیون فرانسوی است. در این سبک از پالت‌های رنگی گرم مانند رنگ قرمز، طلایی و زرد استفاده می‌شود. ویژگی بارز این سبک استفاده از مصالح ساختمانی مانند سنگ و آجر است.

    سبک های دکوراسیون داخلی- سبک دکوراسیون فرانسوی
    سبک های دکوراسیون داخلی- سبک دکوراسیون فرانسوی

    10. سبک دکوراسیون بوهمیان

    سبک دکوراسیون بوهمیان به دنبال یک سبک زندگی بی دغدغه با قوانین کم است. در واقع در این سبک قانون خاصی وجود ندارد و شما می‌توانید طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی منزل خود را به هر شکلی که دوست دارید انجام دهید. مثلا ممکن است شما در سبک بوهمیانی از یک لوستر پر زرق و برق در کنار یک فرش کهنه و قدیمی با صندلی‌هایی از اواسط قرن، به فرم و شکل خاصی استفاده کنید. به خاطر همین ویژگی‌هاست که از این سبک با نام التقاطی نیز نام برده می‌شود.

    سبک های دکوراسیون داخلی- سبک دکوراسیون بوهمیان
    سبک های دکوراسیون داخلی- سبک دکوراسیون بوهمیان

    11. سبک دکوراسیون ساحلی

    این سبک از مناطق ساحلی آمریکا گرفته شده است و با نام سبک همپتون نیز شناخته می‌شود. ترکیب‌های رنگی خنثی همراه با ترکیب رنگ‌های آبی و سبز، مبلمان به رنگ‌های بژ و سفید، چیدمان اتاق با وسایل چوبی الهام گرفته از دریا، پنجره‌های بزرگ و بالش‌هایی به رنگ آبی و سفید، مبل‌های مخمل خواب دار سفید و چوب سفید رنگ شده، از موارد رایجی است که می‌توان در این سبک دید. هدف اصلی سبک دکوراسیون داخلی ساحلی برقراری آرامش در فضای داخلی است.

    سبک های دکوراسیون داخلی- سبک دکوراسیون ساحلی
    سبک های دکوراسیون داخلی- سبک دکوراسیون ساحلی

    12. سبک دکوراسیون شبی شیک

    این سبک به سبک بوهمیان بسیار نزدیک است اما نسبت به سایر سبک‎های دکوراسیون داخلی، بیشتر زنانه، نرم و لطیف است. معمولا از پالت‌های رنگی سفید، کرم و پاستیلی استفاده می‌شود. از دیگر عناصر این سبک می‌توان به مبلمان روستایی، پارچه‌های گلدار و طرحدار، لوسترهای زیبا و …، اشاره کرد.

    سبک های دکوراسیون داخلی- سبک دکوراسیون شبی شیک
    سبک های دکوراسیون داخلی- سبک دکوراسیون شبی شیک

    13. سبک دکوراسیون هالیوود

    سبک دکوراسیون هالیوودی بیشتر تمایل به باشکوه و لوکس جلوه دادن فضا دارد. در این سبک از مبلمان‌های مخمل، عتیقه جات و وسایل تزئینی، نورپردازی زیاد، دیوارهایی به رنگ تیره استفاده می‌شود که شما را به یاد فضای سینماهای هالیوودی می‌اندازد.

    سبک های دکوراسیون داخلی- سبک دکوراسیون هالیوودی
    سبک های دکوراسیون داخلی- سبک دکوراسیون هالیوودی

    14. سبک دکوراسیون انتقالی

    نام دیگر سبک دکوراسیون انتقالی، ترنزیشنال است که به عنوان یکی از سبک‌های مهم دکوراسیون داخلی به شمار می‌رود. در واقع طراحان از سبک انتقالی به عنوان پلی میان سبک مدرن و سنتی یاد می‌کنند چرا که این سبک تعادلی میان سبک مدرن و سنتی برقرار می‌کند. از نظر مبحث رنگ شناسی در دکوراسیون داخلی این سبک، از پالت‎های رنگی نسبتا خنثی، گرم و جذاب که به صمیمانه‌تر شدن فضا کمک می‎کند، استفاده می‎شود.

    سبک های دکوراسیون داخلی- سبک دکوراسیون انتقالی
    سبک های دکوراسیون داخلی- سبک دکوراسیون انتقالی

    15. سبک دکوراسیون روستیک

    طراحی روستایی یا روستیک یک سبک طراحی داخلی الهام گرفته از طبیعت با استفاده از عناصر خام و اغلب ناتمام از جمله چوب و سنگ است. در واقع این سبک به عنوان پلی به گذشته به دنبال یک زندگی ساده، صادقانه و بدون تکلف است. از این سبک افرادی استفاده می‌کنند که به نوستالژی علاقه دارند.

    سبک های دکوراسیون داخلی- سبک دکوراسیون روستایی (روستیک)
    سبک های دکوراسیون داخلی- سبک دکوراسیون روستایی (روستیک)

    16. سبک دکوراسیون مونوکروم

    اگر می‌خواهید فضای داخلی منزل خود را به سبک مونوکروم طراحی کنید، تنها به یک رنگ نیاز دارید. سبک مونوکروم با اینکه می‌تواند یکی از ساده‌ترین پالت‌های دکوراسیون برای اجرا باشد اما چیدمان دکوراسیون به این سبک کار سخت و دشواری است. اگر شما در هنگام چیدن نکات مربوط به هر رنگ را رعایت نکنید، باعث ایجاد محیطی یکنواخت، کسل کننده و بدون تنوع می‌شود. مردم در استفاده از این سبک دو تصور اشتباه دارند. اول اینکه فکر می‌کنند باید حتما از رنگ بژ استفاده کنند و دوم اینکه برای اتاق تنها باید از یک رنگ استفاده کرد و هیچ تغییر دیگری در آن نباید به وجود آورد. اما آنچه که درست است این است که شما می‌توانید از هر رنگی که دوست دارید مثل آبی، صورتی و …، استفاده کنید. از طرف دیگر با اینکه مونوکروم به معنای استفاده از یک رنگ است اما به این معنی نیست که شما از تناژهای مربوط به آن رنگ استفاده نکنید. مثلا شما اگر رنگ آبی را به عنوان رنگ اصلی انتخاب کرده‎اید، می‎توانید از رنگ‌های آبی کاربنی، رنگ سرمه‌ای، آبی کمرنگ و … نیز استفاده کنید.

    سبک های دکوراسیون داخلی- سبک دکوراسیون مونوکروم
    سبک های دکوراسیون داخلی- سبک دکوراسیون مونوکروم

    17. سبک دکوراسیون نئوکلاسیک

    یکی دیگر از سبک‌های طراحی داخلی استفاده از سبک نئوکلاسیک است. در واقع، نئوکلاسیسم تعبیری مدرن از سبک کلاسیک است. این سبک از سبک کلاسیک خیلی بهتر است و تقریبا تمام ویژگی‌های سبک کلاسیک را دارد. با اینکه این سبک از لحاظ بصری ساده به نظر می‌رسد اما از وسایل لوکس و گران قیمت تشکیل می‌شود.

    سبک های دکوراسیون داخلی- سبک دکوراسیون نئوکلاسیک
    سبک های دکوراسیون داخلی- سبک دکوراسیون نئوکلاسیک

    18. سبک دکوراسیون یونان باستان

    سبک یونان باستان به عنوان یکی دیگر از سبک های طراحی داخلی به سبک ایران باستان شباهت دارد. در این سبک از عناصر حکاکی و تندیس‌های مرمرین یونان باستان استفاده می‌شود. همانطور که گفتیم انتخاب رنگ در این سبک از پالت رنگی سبک ایران باستان پیروی می‌کند و تقریبا تکرار کننده شکوه و عظمت این سبک است. تفاوتی که میان سبک ایران باستان و یونان باستان وجود دارد، نحوه استفاده از اشکال هندسی در چیدمان است. اشکال هندسی در سبک یونان باستان احساس پویایی و حرکت را در فضا ایجاد می‌کند.

    سبک های دکوراسیون داخلی- سبک دکوراسیون یونان باستان
    سبک های دکوراسیون داخلی- سبک دکوراسیون یونان باستان

    19. سبک دکوراسیون ایران باستان

    سبک دکوراسیون ایران باستان به دوره هخامنشی برمی‌گردد. در این سبک از پالت های رنگی خنثی مانند سفید و کرم در کنار رنگ‌هایی مانند زرشکی و آبی ارغوانی استفاده می‌شود. از ویژگی های بارز این سبک می‌توان به استفاده از سنگ مرمر برای دیوار، تندیس‌های هخامنشی و حکاکی‌های مربوط به این دوره اشاره کرد.

    سبک های دکوراسیون داخلی- سبک دکوراسیون ایران باستان
    سبک های دکوراسیون داخلی- سبک دکوراسیون ایران باستان

    20. سبک دکوراسیون کانتری

    این سبک خالی از هرگونه آلایش، خالی از تصنع و بسیار دنج و راحت است. کانتری برای هر کشور یک سبک سنتی به شمار می‌رود. در واقع هر سبک کانتری دارای ویژگی هایی است که بیانگر فرهنگی است که این سبک از آن شکل گرفته است.

    سبک های دکوراسیون داخلی- سبک دکوراسیون کانتری
    سبک های دکوراسیون داخلی- سبک دکوراسیون کانتری

    21. سبک دکوراسیون مراکشی

    سبک دکوراسیون مراکشی یکی از سبک‌های دکوراسیون داخلی است. این سبک به سبک عجیب و غریب معروف است. فرش، کاشی، سفال فانوس، آثار فلزی، ظروف رنگی و …، از عناصر مهم در این سبک به شمار می‌روند.

    سبک های دکوراسیون داخلی- سبک دکوراسیون مراکشی
    سبک های دکوراسیون داخلی- سبک دکوراسیون مراکشی

    22. سبک دکوراسیون هندی

    یکی از بارزترین ویژگی‌های طراحی داخلی به سبک هندی، استفاده از رنگ هاست. در این سبک می‌توان از شطرنج، قلیان، چهل تیکه و مندیر، نقاشی‌های سیوا، لاکشمی و همینطور نقش فیل که به اعتقاد هندی ها باعث رزق و ثروت می‌شود، استفاده کرد.

    سبک های دکوراسیون داخلی- سبک دکوراسیون هندی
    سبک های دکوراسیون داخلی- سبک دکوراسیون هندی

    23. سبک دکوراسیون رومی باستان

    سبک دکوراسیون رومی یکی دیگر از انواع سبک های دکوراسیون داخلی محسوب می‌شود. از ویژگی‌های مهم هنر روم باستان استفاده درست و به جا از تزئینات و مجسمه سازی است. در این سبک باید از طاق‌های نیم دایره، نواره، آب نما و …، استفاده کرد. در سبک رومی، مبلمان و صندلی کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرد و بیشتر از تزییناتی مانند موزاییک، نقاشی‌های دیواری و اشیا دکوراتیو بهره می‌بریم.

    سبک های دکوراسیون داخلی- سبک دکوراسیون رومی باستان
    سبک های دکوراسیون داخلی- سبک دکوراسیون رومی باستان

    سخن آخر:

    شناخت و آشنایی با انواع سبک‌های دکوراسیون داخلی اولین قدم برای انتخاب دکوراسیون منزل است. شما باید بدانید که دقیقا هر سبک چه ویژگی‌ها و قوانینی دارد و کدام سبک است که با روحیه و خلقیات شما نزدیک است. به همین دلیل ما در این مقاله به 23 سبک رایج و پرطرفدار در جهان پرداخته‌ایم.

    امیدواریم از خواندن این مطلب نهایت بهره و رضایت را برده باشید. همچنین، شما می‌توانید برای درخواست مشاوره در زمینه طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی با تیم حرفه‌ای پتروگ ارتباط بگیرید.

    لطفا امتیاز دهید

    مشاوره و طراحی رایگان

    جهت دریافت مشاوره رایگان و یا طراحی رایگان تنها کافیست تلفن خود را وارد کنید.

    Step 1 of 2

    فهرست مطالب

    2 پاسخ

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    مکالمه را شروع کنید
    ما معمولاً در چند دقیقه پاسخ می دهیم

    پروفایل

    تمامی حقوق برای گروه صنعتی هنری پتروگ محفوظ است
    گروه صنعتی هنری پتروگ
    شماره تماس : 3634

    واتساپ : 09151172080

    دفتر مرکزی : 05138466965
    ایمیل : petrog.group@gmail.com
    آدرس شرکت : مشهد, خیابان چمران
    چمران 9 ساختمان نشان طبقه 1 واحد 105